Pogoji in poslovanje

Pravilnik o zasebnosti

Pravno obvestilo

Vse pravice za spletno stran www.acradlje.si so pridržane. Gradivo je v pisni kot tudi v grafični obliki na spletnem mestu www.acradlje.si v zakonsko dovoljenem obsegu predmet  avtorskih pravic ali drugače zaščitena intelektualna lastnina podjetja Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o.

Sedež podjetja: Koroška cesta 65 C, 2360 Radlje ob Dravi

Gradiva in podatkov objavljenih na spletni strani www.acradlje.si ni dovoljeno kopirati, podvajati ali kakorkoli drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. Uporabniki lahko vso vsebino na tej spletni strani uporabljajo izključno za svojo osebno nekomercialno uporabo.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o.  ščiti in spoštuje vaše osebne podatke. Prav tako si pridržujemo pravice za zbiranje podatkov o obiskovalcih spletne strani, ki ne razkrivajo osebnih lastnosti, temveč se uporabljajo zgolj za statistične namene.

Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. jamči in se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene v procesu vašega naročila varoval kot zaupne, v skladu z veljavno zakonodajo. Podatki, ki nam jih posredujete, ne bodo razkriti tretjim osebam ali nepooblaščenim osebam in se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega so bili posredovani.

Spletno mesto za neovirano delovanje vsebuje piškotke.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani www.acradlje.si so informativne narave. Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. si prizadeva zagotoviti, da so informacije, ki jih objavlja pravilne, posodobljene in popolne, vendar glede njihove točnosti ali celovitosti ne prevzema nobene pravne odgovornosti v zvezi s točnostjo, popolnostjo ali uporabnostjo kakršnih koli informacij, izdelkov ali opisanega postopka.

Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. ni odgovorna za vsebino besedil, ki jih objavljajo skrbniki pogodbenih partnerjev, prav tako ne more biti odgovorna za škodo (vključno s tisto, ki jo povzročajo virusi) na računalniški opremi, mobilnih telefonih ali kateri koli drugi aplikaciji, ki ponuja dostop do spletnega mesta www.acradlje.si, katerega povzročijo uporabniki, ki obiščejo spletno mesto ali kako drugače uporabljajo. Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o.  ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta www.acradlje.si.

Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vsebine spletnega mesta www.acradlje.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli posledice takšne spremembe.

Zunanje povezave

Zaradi udobja lahko nekatere strani ali podstrani spletnega mesta www.acradlje.si za zagotavljanje izčrpnih turističnih informacij vsebujejo povezave do različnih zunanjih naslovov, kot so druga spletna mesta, posamezne strani ali drugi viri. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop, vsebino ali napake v zunanjih povezavah, prav tako pa uporabniki spletnega mesta www.acradlje.si ne smejo domnevati, da se spletna mesta na zunanjih povezavah držijo enakih načel spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot jih upošteva Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o., ki tudi ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z obiskom in uporabo povezanih spletnih mest.

Nezaželena pošta

Ko obiščete našo spletno stran, je mogoče, da bo vaš internetni brskalnik ustvaril neželeno pošto (neželeno oglaševanje). Takšno oglaševanje najverjetneje ustvarijo druga spletna mesta ali druga programska oprema, nameščena v vašem računalniku. Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. med obiskom našega spletnega mesta ne odobrava ali priporoča izdelkov ali storitev, ki so v vašem računalniku predstavljeni kot neželena pošta.

Avtorske pravice

Spletno mesto vsebuje gradivo, ki je zaščiteno z avtorskimi pravicami. Avtorji in drugi imetniki avtorskih pravic si pridržujejo pravico do reprodukcije ali nadaljnje distribucije tega gradiva. Vse osebe, ki te podatke reproducirajo ali distribuirajo, naj bi spoštovale pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji ali imetniki avtorskih pravic. Kljub temu se lahko tako zaščiteno gradivo citira in uporablja v dobri veri v skladu s predpisi o avtorskih pravicah, ki na splošno dovoljujejo uporabo v nekomercialne izobraževalne namene kot so študij, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Vračilo artiklov

Vračilo artiklov v 14 dneh ali odstop od pogodbe

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov: gasper@pizzy.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega artikla. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Socialna omrežja

Objavljeni komentarji so odraz pisateljeve osebne ocene in mnenja in ne predstavljajo stališč Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. Pridržujemo si pravico, da z lastno presojo in brez obrazložitve odstranimo ali spremenimo kakršenkoli komentar, objavljen prek aplikacije Facebook na spletnem mestu www.acradlje.si, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, obrekljiv, vulgaren ali na kakršenkoli drug način sporen. Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o. ni odgovorna za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine najdene na socialnih omrežjih.

Reševanja sporov

Morebitne spore zaradi uporabe spletnega portala v nasprotju z določbami Splošnih pogojev uporabe spletnega portala Avto center Radlje.si bodo uporabniki in vodstvo podjetja Avto center Radlje, RAAC avtomobili d.o.o.  reševali po mirni poti. Če to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče.

Podarjamo vavčer v vrednosti 200 €

Sporočite nam, kje ste oglas zasledili ter ob nakupu kateregakoli vozila iz naše zaloge prejmite vavčer v vrednosti 200 €, ki ga lahko unovčite za nakup pnevmatik.