uvoz vozil

Uvoz vozil

Če v našem voznem parku ne najdete vozila zase, vam s pomočjo partnerske mreže poiščemo željeno novo ali rabljeno vozilo. Poskrbimo lahko za uvoz osebnih vozil, kombijev in dostavnih vozil vseh znamk. Če želite lahko vozilo poiščete tudi sami. V obeh primerih pa za vso potrebno dokumentacijo in registracijo v Sloveniji poskrbimo mi. Ker je varnost in skrb za naše stranke za nas na prvem mestu, vsa vozila pred uvozom pregledamo, opravimo testno vožnjo in analiziramo zgodovino servisnih zapisov. Vozilo uvozimo le v primeru, da dosega standarde kvalitete in varnosti. Transport vozila, odmera davka (DMV) ter homologacija so vključeni v dogovorjeno končno ceno vozila.

Odkup vozil v 1 uri

Imate doma staro vozilo, ki vam ne ustreza več? Pri Avto center Radlje nudimo možnost odkupa staro za staro ali pa gotovinski odkup vašega vozila brez obveznosti nakupa.  Gotovino za odkup nakažemo oziroma izročimo še isti dan. Odkup vozila izvedemo na enostaven in hiter način na sedežu podjetja. Celoten postopek vključno s cenitvijo opravimo v eni uri.

Prodamo vaše vozilo

Želite prodati svoje vozilo a za to nimate časa? Tudi pri tem vam lahko pomagamo. Oglasite se v naši poslovalnici, kjer bomo vozilo skupaj pregledali ter se dogovorili za ustrezno ceno. Vaš jekleni konjiček je na našem prodajnem prostoru zavarovan po generalni zavarovalni polici, nadzorovan z video-nadzornim sistemom in zaščiten s protitočnim sistemom. Dovolite nam, da namesto vas storimo to kar počnemo najbolje.

Garancija

Pri Avto center Radlje stremimo k temu, da prodajamo le varna in kvalitetna vozila ter strankam omogočimo brezskrbnost. Poleg tega želimo s strankami ostati v stiku tudi po nakupu vozila, zato Vam bomo vedno na voljo ob morebitnih nevšečnostih z vašim novim vozilom. Besede pa podkrepimo tudi z vključeno 1-mesečno garancijo na  brezhibno delovanje in možnostjo jamstva na vsa vozila.

Dodatne storitve

Poleg tega da vozilo za vas poiščemo, uvozimo, kupimo ali prodamo, pa poskrbimo tudi da vedno izgleda in deluje brezhibno. Zato pri Avto center Radlje vaše vozilo lahko tudi operemo in servisiramo.

Podarjamo vavčer v vrednosti 200 €

Sporočite nam, kje ste oglas zasledili ter ob nakupu kateregakoli vozila iz naše zaloge prejmite vavčer v vrednosti 200 €, ki ga lahko unovčite za nakup pnevmatik.